Prevenció de la càries Infantil por María Ángeles Matoses

Prevenció de la càries infantil

Hola, sóc María Ángeles Matoses, odontopediatra de la Clínica Beltrán. Hui vos explicarem un consells a tindre en compte en la higiene dental dels seus fills per a poder previndre la càries.

En primer lloc, raspallar les dents després de cada menjar. Fins el primer any d’edat es suficient netejar-les amb una gasa banyada en aigua, i a partir de l’any ja es pot introduir el raspall. Este ha de comptar amb un capçal menut i la tècnica cal ser realitzada pels pares.

Utilizar dentífrics que continguen flúor. Respecte a la quantita de flúor, no ha de superar les 500 parts per milió en xiquets menors de sis anys. a partir dels sis anys ja es pot utilizar la pasta d’adults. La quantitat de dentífric que s’ha de posar al raspall deu ser l’equivalent a un pèsol o a una llentilla.

Elegir una dieta equilibrada evitant el consum d’almidons i sucres. Quan s’ingereixen aquests aliments s’ha de fer en les menjades i no entre elles.

És molt important controlar que el xiquet no s’adorma beguent un biberó que continga sucre a més de no posar al xumet sucre o mel. I que els sucs no substituisquen l’aigua.

Per últim, acudir al dentista per a realitzar revisions periòdiques.

Moltes gràcies per escoltar-nos. Estem a la vostra disposició per qualsevol pregunta. Salutacions.

También te puede interesar...

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

La salud bucodental es algo primordial para tu salud. El blog de Clínica Beltrán ha sido especialmente creado para darte a conocer las novedades del sector, consejos, nuevos tratamientos y entrevistas a grandes profesionales. ¡Tu sonrisa en las mejores manos!

Por si te apetece algo más para leer...

Categorías
Abrir chat
Hola 👋🏼
¿Cómo podemos ayudarte?