Prevenció de la càries Infantil por Núria Hervàs

Prevenció de la càries infantil

Hola, sóc Núria Hervàs, odontopediatra de la Clínica Beltrán. Hui vos explicarem un consells a tindre en compte en la higiene dental dels seus fills per a poder previndre la càries. 

En primer lloc, raspallar les dents després de cada menjar. Fins el primer any d’edat es suficient netejar-les amb una gasa banyada en aigua, i a partir de l’any ja es pot introduir el raspall. Este ha de comptar amb un capçal menut i la tècnica cal ser realitzada pels pares.

Utilizar dentífrics que continguen flúor. Respecte a la quantita de flúor, no ha de superar les 500 parts per milió en xiquets menors de sis anys. a partir dels sis anys ja es pot utilizar la pasta d’adults. La quantitat de dentífric que s’ha de posar al raspall deu ser l’equivalent a un pèsol o a una llentilla.

Elegir una dieta equilibrada evitant el consum d’almidons i sucres. Quan s’ingereixen aquests aliments s’ha de fer en les menjades i no entre elles.

És molt important controlar que el xiquet no s’adorma beguent un biberó que continga sucre a més de no posar al xumet sucre o mel. I que els sucs no substituisquen l’aigua.

Per últim, acudir al dentista per a realitzar revisions periòdiques.

Moltes gràcies per escoltar-nos. Estem a la vostra disposició per qualsevol pregunta. Salutacions.

También te puede interesar...

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

La salud bucodental es algo primordial para tu salud. El blog de Clínica Beltrán ha sido especialmente creado para darte a conocer las novedades del sector, consejos, nuevos tratamientos y entrevistas a grandes profesionales. ¡Tu sonrisa en las mejores manos!

Por si te apetece algo más para leer...

Categorías

Durante Septiembre y Octubre

Ortodoncia Invisible desde 1900 €

Abrir chat
Hola 👋🏼
¿Cómo podemos ayudarte?